Ad Hoc IT

Jordnære løsninger til komplekse opgaver.

Om Ad Hoc IT

Ad Hoc stammer fra latin og betyder "Til dette særlige formål". Navnet favner således vores kerneområde; Kundetilpassede IT løsninger. Vi indlever os i opgaven og finder den bedste løsning på dine opgaver. Vores løsningsforslag er jordnære og forståelige.


Ad Hoc IT spænder bredt. Vi har både erhverskunder og private kunder. Vores kunder findes indenfor mange forskellige brancher - lige fra landbrug, byggeri og bilvask til camping og turisme. Vi har kunder i hele Danmark og et par enkelte i europa.


Vi har ekspertise indenfor rådgivning, kundespecifik systemudvkling, systemintegration, netværksløsninger, overvågning og drift. Vi har stor erfaring i hardwareløsninger og har gode indkøbsaftaler ved flere leverandører.


Vi har særlig ekspertise indenfor systemudvikling, trådløse netværk, betalingssystemer og industriautomatisering.


Søren Vanggaard Jensen

Indehaver

Uddannet Dataingeniør, selvstændig siden 2003

Jeg har altid interesseret mig for teknologi. Jeg har været med siden Commodore 64 og Amiga computeren kom på markedet.

Før jeg blev selvstændig arbejdede jeg nogle år hos forskellige virksomheder. Jeg har arbejdet med udvikling af spil og multimedieprogrammer, Bluetooth trackingsystemer samt aDSL og Internettelefoni.

Som selvstændig har jeg bl.a. arbejdet med store (trådløse) netværk og kundespecifik udvikling af software. Dagligdagen består typisk af 50% softwareudvikling og 50% konsulentassistance. Jeg er ikke bange for at gribe en loddekolbe og arbejder ofte i grænseområdet mellem computeren og elektronikken.

Følg mig på Twitter.

m3