Ad Hoc IT

Internet er vigtigere end ...

WiFi

Internet skal være en selvfølge. Dine kunder forlanger stabilt og hurtigt net. De kræver at onlinehenvendelser besvares her og nu - ellers er de videre.

Infrastuktur

Forbindelsen ud i verden skal være i orden. Samtidigt skal forbindelsen sikres mod misbrug - både udefra og indefra. Og du skal løbende følge med i udnyttelsen af forbindelsen. Hvordan holder man øje med sin internetudbyder og hvornår skal forbindelsen opgraderes? Kan de gamle enheder under bordet eller i rackskabet følge med?

I praksis er der mange udfordringer. Det er ikke altid der kan laves kablede forbindedelser. Det er ikke altid de gamle kabler har tilstrækkelig kvalitet til at følge med dagens krav. Og hvad med sikkerheden? Kan kundernes data adskilles fra dine egne forretningskritiske systemer?

Ad Hoc IT har mere end 10 års erfaring med infrastruktur løsninger. Vi kender kravene til netværk, løbende overvågning og udfordringerne med at fremføre internet til lige netop det sted hvor det skal anvendes.

Følg mig på Twitter.

m3
m1

WiFi

Der er sket en rivende udvikling mht. både hastigheder og lavere priser på mobilt internet. Det er dog ikke altid at mobilnettet kan følge med, og det er ikke alle som forstår mobil internetdeling. Endelig er data/roamingpriser for specielt udlændinge stadig en vigtig faktor. Det er derfor stadig yderst relevant at kunne tilbyde trådløst internet.

Den ubetingede største udfordring ift. trådløse netværk er radiostøj. De protokoller som anvendes til WiFi tillader at alle brugere "snakker i munden på hinanden". Det betyder at datatrafik potentielt skal sendes flere gange inden den når frem til rette modtager. Gensendelse af gammel data optager den plads ny data skulle ha' haft og nettene kan derfor virke langsomme og sløve - selvom forbindelsen ud af huset er i orden. Fin-tuning af netværk, herunder kanalvalg og optimering af sendestyrke og modtagerfølsomhed kan ofte øge båndbredden betydeligt.

Følg mig på Twitter.